Om als keurmerkkantoren met elkaar te sparren over het BGK-thema (zowel BKB als 6:96) organiseert de NLE op woensdagmiddag 24 april 2024 een BGK-themabijeenkomst bij Boerderij De Weistaar, Rottegatsteeg 6, 3953 MN Maarsbergen. De bijeenkomst zal rond 15.00 uur starten en rond 19.00 uur eindigen, de precieze informatie ontvang je na aanmelding.

Bij de NLE zijn dertig keurmerkkantoren aangesloten. Dat zijn zowel kantoren die hun BGK afwikkelen op basis van 6:96 BW, als deelnemers aan de BKB-regeling. De NLE komt dus niet alleen op voor BKB-deelnemers, maar voor alle keurmerkkantoren.

Vertegenwoordigers van keurmerkkantoren zijn van harte welkom op de themabijeenkomst BGK op 24 april. Niet alleen word je helemaal bijgepraat over de laatste BGK-ontwikkelingen, maar ook is het een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten!

Zet je de datum alvast in je agenda? Je kunt je nu al opgeven voor de bijeenkomst via een email naar directie@nle-letsel.nl. Deelname is kosteloos, aanmelden kan tot 1 april 2024.