Het aantal kantoren dat is aangesloten bij de branchevereniging NLE is gestegen naar 21 met de toetreding van de letselschadebureaus Hulp na Ongeval, Jurilex Letselschade, Justiz Letselschade en Leth Letselschade. Daarnaast wordt er met nog een aantal bureaus over het NLE-lidmaatschap gesproken. Bij de NLE zijn uitsluitend kantoren aangesloten die voor slachtoffers werken en het Nationaal Keurmerk Letselschade mogen voeren.

Rini Withagen, voorzitter NLE, ziet een groeiende behoefte bij letselschadebureaus om samen op te trekken. “De letselschadebureaus die over het Keurmerk Letselschade beschikken, kunnen lid worden van de NLE. Deze kantoren willen meepraten over branchebrede aspecten die de bedrijfsvoering raken, zoals het schaderegelingsklimaat, de arbeidsmarkt, opleidingen en kwaliteitseisen. Binnen de NLE ben je als bureau op de hoogte van en heb je invloed op de belangrijke ontwikkelingen. Bovendien kun je als collectief een stevige vuist maken als dat nodig is. Daarom willen steeds meer keurmerkkantoren zich aansluiten bij de NLE.”

NLE
De Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE) werd opgericht in 1998. De aangesloten kantoren zijn Atlas Letselschade, Boehmer x Nooijen Juristen, Boomkamp & Zwarts Letselschade, BSA Schaderegeling, Claims Settlement, Flyct Letselschade, Hofmans Letselschade, Hulp na Ongeval, Jurilex Letselschade, Justiz Letselschade, Kracht! Letselschade, Legitimus, Leth Letselschade, Letselschade.com, Letselverhalen, Mooyman Letselschade, Nostimos, Ottenschot Letselschadespecialisten, Tijbout Letselschade, Van der Toorn Personenschade, Weggemans Letselschade.