Per 1 juni 2016 telt de Branchevereniging NLE 21 aangesloten kantoren. BSA Schaderegeling en Letselschaderegeling Westland hebben namelijk besloten ook tot de NLE toe te treden.

NLE-voorzitter Rini Withagen is verheugd over de toetreding van deze kantoren: “Het is altijd prettig als gerenommeerde kantoren de toegevoegde waarde van de NLE zien en daarom willen toetreden. Voor de NLE betekent het dat er een nog grotere achterban is ontstaan van 21 kantoren, bestaande uit 140 fte letselschade-experts. Namens deze kantoren zijn we actief en progressief aanwezig in de letselschadebranche.”

Directeur Eric Joosten van BSA Schaderegeling en Letselschaderegeling Westland licht toe: “Wij vinden het belangrijk om deel uit te maken van de NLE om samen met andere letselschadekantoren te werken aan kantoor-overstijgende onderwerpen. Er is veel beweging in de branche en daar maken we via de NLE graag deel van uit.”

BSA Schaderegeling is gevestigd te Zoetermeer. Er werken bij het kantoor 7 belangenbehartigers. Letselschaderegeling Westland telt 2 belangenbehartigers en is gevestigd te Naaldwijk. Kijk voor meer informatie op www.bsabv.nl en www.letselschaderegelingwestland.nl.

De Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE) bestaat sinds 1998. De 21 aangesloten kantoren treden uitsluitend op voor benadeelden, hebben gezamenlijk 140 fte experts in dienst en behandelen samen zo’n 25.000 letselschadedossiers. De leden zijn Boehmer x Nooijen Juristen, Boomkamp & Zwarts Letselschade, BSA Schaderegeling, ClaimCare, Claims Settlement Schaderegelingen, Flyct Letselschade, Hofmans Associates, Letselbureau, Letselschade.com, Letselschaderegeling Westland, LetselVerhalen, Nostimos Letselschadedeskundigen, Ottenschot Letselschadespecialisten, Ottenschot & Van Cuijk Letselschade Experts, Pals Letselschade, Relet, Ridder Letselschade, Tijbout Letselschade Specialisten, Van Cuijk Letselschade, Van der Toorn Personenschade en Weggemans Letselschadeadviseurs.