Op woensdagmiddag 15 mei vindt de derde NLE high-teabijeenkomst plaats in het Koetshuis van Buitenplaats Amerongen. Deze lente-waardige locatie staat garant voor een mooie ambiance. Dat wordt versterkt door een heerlijke high-tea, goede sprekers en prikkelende live-muziek.

De ambiance
Wat de NLE high-teabijeenkomst uniek maakt, is de ambiance. Geen muffe congreszaal, maar mooi gedekte tafels, een zonnig terras, te midden van de kasteeltuinen van Buitenplaats Amerongen. Dat is wat je noemt een lente-waardige locatie. Dan natuurlijk de high-tea zelf. Dat kun je aan de jongens en meisjes van Buitenplaats Amerongen wel overlaten. Zij serveren een selectie verfijnde zoete en hartige gerechtjes, waarbij de fijnste theesoorten gedronken worden.

De sprekers
Voorzitter van de geschillencommissie Kifid komt spreken over de manier waarop ‘haar’ klachteninstituut werkt: laagdrempelig, klant- en klachtvriendelijk en oplossingsgericht. Letselschade-advocaat Coen de Koning heeft het over beunhazen onder belangenbehartigers en hoe we daar vanaf kunnen komen. Manager personenschade van Reaal Rob Vissers komt vertellen over het lopende verbetertraject bij die verzekeraar nadat een bezettingsprobleem uitliep op werkachterstanden en bereikbaarheidsproblemen. Tot slot is Bas Hoogland een inspirerende spreker die na de high-tea ingaat op hoe hij het grootschalige gastheerschap bij Landal Greenparks verruilde voor het kleinschalige gastheerschap in Zuid-Limburg. Klantvriendelijkheid is de belangrijkste eigenschap van ieder bedtijf met klantcontact, óók als die klant een wederpartij is. Onze dagvoorzitter is Annemiek van Reenen-ten Kate.

De muziek
Tijdens de inloop, de high-tea en de borrel speelt een harpiste hemelse muziek. Ze komt zelfs mini-concertjes spelen bij ieder tafel en raakt daarmee bij iedereen een snaar.

Aanmelden
Genoeg redenen dus om te komen. De kosten zijn €150,- per persoon (€75,- voor NLE-leden). Aan dit evenement zijn 2 NIVRE PE-punten toegekend. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via e-mail op aanmelden@nle-letsel.nl.