Mr. Freek Schultz is de nieuwe voorzitter van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Hij volgt Coen Tijbout op, die in het nieuwe bestuur de rol van penningmeester zal vervullen.

Het NLE-bestuur bestaat verder uit Annemiek van Reenen ten Kate (vice-voorzitter), Rini Withagen (secretaris) en Mark van Dijk (algemeen bestuurslid). Het bestuur is formeel benoemd voor een periode van 3 jaar.

NLE bestuur klein

Schultz, werkzaam voor de Pals Groep, is enthousiast over zijn nieuwe rol als voorzitter: “De branchevereniging NLE bevindt zich in een enerverende fase. Het aantal aangesloten kantoren is gegroeid naar 17 en de NLE zit vol ambitie om haar positie als breed geaccepteerde branchevereniging te verstevigen. Daar wil ik als voorzitter graag aan bijdragen.” NLE-directeur Martijn van Driel is blij met het nieuwe bestuur: “We zijn van een drie- naar een vijfkoppig bestuur gegaan, omdat de vereniging groeit en volop in ontwikkeling is. De bestuursleden nemen een schat aan bestuurlijke ervaring en branche-kennis mee. Ik ben ervan overtuigd dat we de NLE-speerpunten gaan realiseren.”