Op woensdagmiddag 15 mei 2019 organiseert de NLE weer een High-tea bijeenkomst!

  • Een lente-waardige locatie: het Koetshuis van Buitenplaats Amerongen. Mooi gedekte tafels en een zonnig terras, te midden van kasteeltuinen
  • De high-tea: een selectie verfijnde zoete en hartige gerechtjes, waarbij de fijnste theesoorten gedronken worden
  • De klanken van de harp: een harpiste speelt heel mooie muziek en geeft een mini-concertje bij iedere tafel


En er zijn ook sprekers!

Bas Hoogland komt u inspireren:
Na bijna twintig jaar commercieel directeur te zijn geweest van Landal GreenParks vond hij het mooi geweest en was het tijd voor een rustiger tempo. Dus heeft hij zijn baan opgezegd, de Volvo ingeleverd, de maatpakken de deur uit gedaan en is hij aan een nieuw avontuur begonnen in het geweldig mooie Zuid-Limburg. Daar is hij nu gastheer, tuinman, hoofd valet-parking, houthakker & baby-oppasser. En, als er tijd over is, adviseert hij bedrijven over klantvriendelijkheid & hostmanship. Motto: ‘aardig zijn kost niks en is een mooi begin’.

Speciale gast en spreker is Eveline Ruinaard:
Het met een luisterend oor oplossen van geschillen van mensen en organisaties inspireert Eveline Ruinaard (1963) al haar hele professionele leven. Als rechter bij drie opeenvolgende rechtbanken, als bestuurder van rechtbank Arnhem en laatstelijk als directeur Bestuursrechtspraak bij de Raad van State heeft zij brede juridische en organisatorische expertise opgebouwd. Nu zet zij zich als Voorzitter van de Geschillencommissie van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) in om deze onafhankelijke, laagdrempelige, consumentvriendelijke en deskundige klachtenvoorziening naar een nog hoger niveau te tillen.

Daarnaast gaan professionals uit de branche, vanuit verschillende invalshoeken, in op een heet hangijzer, namelijk ‘het tempo van de schaderegeling’. Als dagvoorzitter treedt op NLE’s vice-voorzitter Annemiek van Reenen – ten Kate.

Informatie en aanmelden
Kosten van deelname zijn €150,- excl. BTW per persoon (mensen van NLE-kantoren €75,-). Er is plaats voor maximaal 100 gasten. Aanmelden kan via aanmelden@nle-letsel.nl.

NLE High-tea 2019
15 mei 2019 vanaf 12.30
Buitenplaats Amerongen
Drostestraat 12, 3958 BK, Amerongen

Graag tot in Amerongen op 15 mei!

Namens het NLE-bestuur,
Rini Withagen