Foto_5Martijn van Driel is op 1 januari 2014 aan de slag gegaan als directeur van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Het gaat om een parttime functie. Van Driel blijft daarnaast actief als eigenaar en adviseur van adviesbureau Intramij.

Als directeur is Van Driel verantwoordelijk voor de uitvoering van de strategie van de NLE en voor woordvoering richting media en overige stakeholders. NLE-voorzitter Coen Tijbout: “We zijn blij dat Martijn de kar wil gaan trekken. Hij kent de letselschadebranche goed en beschikt over de kwaliteiten om de NLE te vernieuwen en verbeteren.” Van Driel: “De NLE maakt zich sterk voor de belangen van zowel de aangesloten bureaus als hun klanten. Ik ben blij en enthousiast dat ik daarbij een voortrekkersrol mag gaan vervullen.”

Van Driel startte zijn loopbaan in de letselschadebranche in 1999 als jurist bij Stichting De Ombudsman, waarna hij werkte als beleidsmedewerker bij Slachtofferhulp Nederland. Sinds 2008 is hij actief als adviseur, trainer en interim-manager.

De Vereniging van Letselschadebureaus NLE bestaat sinds 1998. De 17 aangesloten kantoren hebben gezamenlijk 125 fte experts in dienst en behandelen jaarlijks 17.500 letselschadedossiers. De leden zijn Boehmer x Nooijen Juristen, Boomkamp & Zwarts Letselschade, Berntsen Mulder Advocaten, Claims Settlement Schaderegelingen, Europrotector, Hofmans Letselschade, Korevaar van Dijk Letselschade, Letselbureau, Letselschade.com (Groot Expertise), Nostimos Letselschadedeskundigen, Ottenschot Letselschadespecialisten, Ottenschot & Van Cuijk Letselschade Experts, Pals Groep, Relet, Tijbout Letselschaderegeling, Van Cuijk Letselschade en Weggemans Personenschadespecialisten.