3_Oprijlaan_Buitenplaats_Amerongen klein

De NLE heeft ongeveer 100 gasten uit de letselschadebranche uitgenodigd voor de NLE High-tea bijeenkomst op 12 november 2014. Het thema van de bijeenkomst is ‘Visie op kwaliteit; over regels, controle en het slachtofferbelang’. Als spreker zullen optreden Victor Jammers (directeur Slachtofferhulp Nederland), Deborah Lauria (directeur De Letselschade Raad), Jaap Sap (voorzitter Keurmerk Letselschade) en Maruja Duermeijer (consultant Q-Consult). Naast NLE-leden zijn onder meer uitgenodigd leden van het Platformoverleg van De Letselschade Raad, leden van de Raad van Advies van het PIV, bestuursleden van het Keurmerk Letselschade, het NIVRE, de LSA en het NIS en mensen van slachtofferorganisaties.

NLE-directeur Martijn van Driel: “Het organiseren van een inhoudelijk relevant en plezierig evenement is een wens van het NLE-bestuur. Het is een mooie manier om de vereniging op een positieve manier te profileren. Het thema leeft onder onze leden en doet recht aan de manier waarop de NLE opereert, namelijk kritisch, actief en progressief.”

De NLE High-tea bijeenkomst vindt plaats op 12 november 2014 van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie is Buitenplaats Amerongen. Als u geen uitnodiging heeft ontvangen en toch graag de bijeenkomst wilt bijwonen, dan kunt u een e-mail sturen naar aanmelden@nle-letsel.nl. NIVRE register-experts ontvangen voor deelname aan de bijeenkomst 2 PE-punten.