Op 1 januari 2018 is het letselschadekantoor Mooyman & Partners tot de Branchevereniging NLE toegetreden. Daarmee bestaat de NLE uit 16 aangesloten kantoren. In totaal werken er 125 fte letselschade-experts bij NLE-leden, die gezamenlijk zo’n 20.000 dossiers behandelen.

Mooyman & Partners
Mooyman & Partners is een landelijk werkend, middelgroot bureau op het gebied van letsel- en loonschades. De belangenbehartigers van Mooyman verlenen juridische hulp aan slachtoffers bij het vaststellen en regelen van letselschades. Daarnaast worden (loon)schades verhaald namens werkgevers. Directeur Abby Abhelakh geeft aan dat toetreding tot de NLE een strategische keuze is geweest: “Het is voor een letselschadekantoor van belang om op bepaalde belangrijke kantooroverstijgende thema’s met andere kantoren samen te werken. De NLE is daarvoor het aangewezen vehikel.”

Branchevereniging NLE
De Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE) is een vereniging van gespecialiseerde letselschadekantoren. De NLE bestaat sinds 1998. Inmiddels zijn er 16 kantoren bij de vereniging aangesloten. In totaal werken er bij de NLE-kantoren 125 fte letselschade-experts en worden er jaarlijks 20.000 letselschadezaken behandeld. Voorzitter Rini Withagen is blij met de toetreding van Mooyman & Partners: “Met de toetreding van Mooyman & Partners zijn bijna alle kantoren die aan onze toelatingseisen voldoen bij de NLE aangesloten. Dat is een goede ontwikkeling, want een NLE die een groot aantal kantoren vertegenwoordigt, is op brancheniveau een belangrijke gesprekspartner. Daarnaast is het een fijn dat een kwaliteitskantoor als Mooyman lid wil worden van de NLE. Het NLE-bestuur heet Mooyman & Partners van harte welkom.”