Op 7 juli 2022 organiseert Stichting Jij staat in het zonnetje in samenwerking met LetselVerhalen en Achmea een landelijke bijeenkomst voor de naasten van mensen met NAH-niet aangeboren hersenletsel én voor letselschadeprofessionals. Ken jij naasten die deze dag graag zouden willen bijwonen? Ze zijn van harte welkom!

Programma
Ervaringsdeskundigen Marjo Huijgens en Albrecht Bouwman vertellen over hun ervaringen en de gevolgen van NAH in het gezin. Neuropsycholoog Simon Bakker zal inzicht geven in de gevolgen van NAH op het emotionele en cognitieve gedeelte van het brein en welke effecten het heeft op het emotioneel en sociaal welzijn van het gezin. Slachtofferhulp Nederland verzorgt een interactief gedeelte en geeft uitleg over hun platform “Voor de Helpers: ondersteuning voor de mensen in de directe omgeving van het slachtoffer. En nog veel meer.

Locatie
Auditorium Achmea Congrescentrum, Handelsweg 2, 3707 NH Zeist

Achmea ondersteunt ons initiatief door het beschikbaar stellen van het Auditorium Achmea Congrescentrum in Zeist. Deze gulle sponsoring leidt ertoe dat de naasten dit event gratis kunnen bijwonen. Slachtofferhulp Nederland ondersteunt niet alleen duizenden slachtoffers per jaar, en ook de mensen in de directe omgeving van slachtoffers. Familie, vrienden en collega’s zijn immers vaak degenen die een slachtoffer elke dag bijstaan. Hoe je dat doet, weet Slachtofferhulp Nederland als geen ander. Ons platform Voor de Helpers gidst jou met informatie, advies op maat en praktische tips. Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE) moedigt activiteiten aan ter bevordering van iedereen die herstelt van letselschade en draagt het seminar een warm hart toe.

Meer info en inschrijving
Judith Dingemanse, Stichting Jij staat in het zonnetje, j.dingemanse@letselverhalen.nl, 06-13203887.