Op woensdag 21 juni 2023 organiseert de Branchevereniging NLE voor de vierde keer een high-tea bijeenkomst, waarbij zowel NLE-leden als letselschadeprofessionals uit de rest van de branche welkom zijn. De bijeenkomst staat in het teken van het 25-jarig bestaan van de NLE. Het thema van de middag is ‘25 jaar NLE: Samen de balans opmaken’. Voor deze gelegenheid is gekozen voor een historische locatie: het Koetshuis van Kasteel De Haar in Haarzuilens.

De NLE heet u graag welkom op woensdagmiddag 21 juni in de weelderige kasteeltuinen van het Kasteel De Haar. Kasteel de Haar is een indrukwekkend middeleeuws kasteel, dat zich kenmerkt door een rijke en extravagante geschiedenis. Rondom het kasteel liggen het park en de tuinen, zoals de rozentuin, de Romeinse tuin, het doolhof en de kruisvijver. Lanen en slingerende routes bieden een aantrekkelijke besloten wandeling.

Te midden van al deze pracht en praal organiseert de branchevereniging NLE een high-tea bijeenkomst in lentesferen. We blikken met elkaar terug op de afgelopen kwart eeuw van de letselschadebranche. Sprekers uit diverse disciplines maken de balans op. Hoe zijn we met elkaar gekomen tot waar we nu zijn? Wat kunnen we leren van het verleden? En hoe zorgen we voor meer balans in de branche en in ons werk?

Op deze speciale middag zijn maximaal 100 gasten welkom, zowel NLE-leden als personen die werkzaam zijn in de letselschadebranche als advocaat, expert, werkzaam bij een verzekeraar, of anderszins. De NLE is druk bezig met het programma en komt op korte termijn met meer informatie. Dan is het ook mogelijk om aan te melden.

Wil je op de hoogte blijven? Volg de NLE op LinkedIn!

Graag tot op 21 juni 2023 bij Kasteel De Haar!