Op 15 mei 2019 vindt de derde NLE high-tea bijeenkomst plaats. Net als de vorige edties zal de bijeenkomst een mix zijn van ontmoeten, culinaire verwennerij en relevante inhoud. De locatie is wederom Buitenplaats Amerongen.

Het thema van de bijeenkomst zal zijn De snelheid van schaderegelen. Vanuit diverse disciplines van de letselschadebranche zullen deskundigen de actuele knelpunten bespreken. Een frisse blik zal worden geworpen door een succesvolle ondernemer. Nadere informatie over het programma en de sprekers wordt de komende weken bekendgemaakt.

NLE-voorzitter Rini Withagen nodigt zijn branchegenoten graag uit: “Het tempo van de schaderegeling staat onder druk van kostenbesparingen en onderbezetting op letelschadeafdelingen. Het is goed om daar met elkaar over van gedachten te wisselen. Het is zeer aangenaam om dat te doen op een lente-middag in het Koetshuis van Buitenplaats Amerongen onder het genot van een heerlijke high-tea. Ik nodig u dan ook van harte uit om erbij te zijn.”

PE-punten worden aangevraagd bij het NIVRE zodra het programma definitief is. De kosten om deel te nemen aan de high-tea bijeenkomst bedragen €150,- excl. BTW (€75,- voor NLE-leden). U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan aanmelden@nle-letsel.nl.

NLE High-tea 2019
15 mei 2019 van 12.30 tot 17.30 uur
Buitenplaats Amerongen