Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade is toegetreden tot de Branchevereniging NLE. De NLE telt daarmee 20 leden.

Directeur Rolf van der Toorn van Van der Toorn Personenschade ziet met name een voordeel in het gezamenlijk optrekken van letselschadebureaus om branchebrede thema’s te verbeteren: “Wij hebben de ontwikkelingen binnen de NLE van de laatste jaren gevolgd en zijn te spreken over de vorderingen die zijn gemaakt. Het is van belang dat letselschadebureaus samen optrekken in de branche en goed worden vertegenwoordigd. De NLE pakt dat goed op. Ik ben blij dat we vanaf vandaag bij de NLE horen.”

Voorzitter Rini Withagen van de NLE is ook blij met de toetreding van Van der Toorn Personenschade: “De NLE groeit gestaag na de eerdere toetreding van de kantoren Letselverhalen en Ridder Letselschade in het afgelopen jaar. Het is mooi dat kantoren de toegevoegde waarde van de NLE herkennen. Met 20 aangesloten kantoren vertegenwoordigt de NLE een fors deel van de belangenbehartigersmarkt in Nederland. Namens deze achterban gaan we binnen en buiten de branche aan het werk om de belangen van de leden en hun cliënten te behartigen.”

Van der Toorn Personenschade heeft vestigingen in Voorburg, Ede en Bredevoort. Er werken bij het kantoor 23 mensen waarvan 16 belangenbehartigers. De Branchevereniging Nederlandse  Letselschade Experts (NLE) bestaat sinds 1998. De 20 aangesloten kantoren treden uitsluitend op voor benadeelden, hebben gezamenlijk 150 fte experts in dienst en behandelen zo’n 20.000 letselschadedossiers.