De NLE High-tea bijeenkomst 2016 staat in het teken van het thema Verleden, heden, toekomst. Diverse sprekers plaatsen verschillende facetten van de letselschadebranche in dit perspectief: Waar komen we vandaan, voor welke uitdagingen staan we nu en hoe ontwikkelt zich dat door naar de toekomst?

Transitie in letselschade
De letselschadebranche bevindt zich in een transitiefase. Op brancheniveaau zijn discussies gaande over het aansprakelijkheidsstelsel en wordt er nagedacht over alternatieven. Op dossierniveau nemen we langzaam maar zeker afscheid van het kapitaliserend schaderegelen ten faveure van herstelgericht schaderegelen. Daarnaast zijn er ontwikkelingen zoals de zelfrijdende auto die een flinke impact gaat hebben op de letselschadesector.

Bedrijven en professionals denken na over wat deze ontwikkelingen voor invloed hebben op hun werk, het business model en de competenties van mensen. Het is goed om een visie te hebben op de toekomst, zodat eventuele veranderingen gepaard kunnen gaan met tijdige aanpassingen.

Mis de NLE High-tea niet!
Als u hierbij graag op de eerste rij zit, is de NLE High-tea 2016 een event dat u niet wilt missen. Sprekers als Henk den Hollander, Deborah Lauria en Jeroen Kemperman geven visionaire presentaties. Het best-seller boek van Kemperman, Briljante business modellen in finance, krijgen deelnemers gratis uitgereikt. En natuurlijk is het ook een event om vakgenoten te ontmoeten en te genieten van een heerlijke high-tea. U gaat gegarandeerd geïnspireerd en voldaan naar huis.

De NLE High-tea 2016 vindt plaats op woensdagmiddag 30 november 2016 in Buitenplaats Amerongen. Deelname kost 150,- (NLE-leden 75,-). U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelden@nle-letsel.nl. Voor deelname zijn NIVRE PE-punten aangevraagd.