Op 1 juni 2024 is Overtoom Letselschade toegetreden tot de NLE. Directeur Jasper Overtoom legt uit waarom er voor het NLE-lidmaatschap is gekozen: “Door ons te verenigen met andere kwaliteitspartners in de branche verwachten wij het niveau van de dienstverlening weer een stap verder te kunnen brengen“

Waarom is Overtoom Letselschade toegetreden?

“Onze missie is altijd geweest om het belang van slachtoffers zo goed mogelijk te dienen. Door ons kantoor te verenigen met andere kantoren in de markt die daar net zo in staan, is het haalbaar om de letselschaderegeling verder te verbeteren.”

Op welke gebieden kunnen NLE-leden samenwerken?

“Wat ons betreft op alle gebieden die letselschadebranche raakt. Maar in bijzonder verwachten wij focus op de GBL, afspraken met verzekeraars en de kantoren onderling. Daarnaast zou het mooi zijn als ook andere stakeholders zoals de Letselschade Raad, Nivre, Slachtofferhulp etc. nog meer betrokken raken bij de NLE.”

Hoe draagt het NLE-lidmaatschap bij aan een verdere verbetering van de kwaliteit van dienstverlening?

“Door ons als kantoren te verenigen creëer je een sterke positie in de markt en is de NLE een serieuze gesprekpartner van bijvoorbeeld verzekeraars. Hierdoor kunnen we het verschil maken en de dienstverlening aan letselschadeslachtoffers verder verbeteren.”

Wat zou je willen zeggen tegen keurmerkkantoren die nog niet bij de NLE zijn aangesloten?

“Als deze onderwerpen je aanspreken en je vindt het van belang om daaraan bij te dragen, neem dan contact op met de NLE of kom een keer langs bij een bijeenkomst.”