Veranderingen kleuren de toekomst

Op woensdagmiddag 17 mei 2017 vindt de NLE High-tea 2017 plaats in het koetshuis van Buitenplaats Amerongen. Er wordt gezorgd voor een actueel en interactief programma en een luxe high-tea. Het NLE-bestuur nodigt professionals van verzekeraars, expertisebureaus, advocatenkantoren en andere bij letselschade betrokken organisaties graag uit om deze middag bij te wonen.

Kijk hier voor het programma

Kijk hier voor aanmelden

Het thema ‘Veranderingen kleuren de toekomst’ sluit aan bij de lente-sferen die op deze locatie zo duidelijk voelbaar zijn. In het seizoen van nieuw leven gaan we het hebben over ontwikkelingen die de letselschaderegeling van vandaag en morgen kleuren.

Onder begeleiding van dagvoorzitter Annemiek van Reenen ten Kate zullen onder meer Jeroen Kemperman (Zilveren Kruis Achmea), Henk den Hollander (Assuraad) en Yorick Boendermaker (Boendermaker Letselschade Advocatuur) het woord nemen. Natuurlijk worden ontwikkelingen in de letselschadebranche besproken. Daarnaast komt de first-partyverzekering aan de orde en de vergoedingsplicht van de NAM in geval van immateriële schade.

Zoals gebruikelijk vindt de NLE High-tea 2017 plaats in het Koetshuis van Buitenplaats Amerongen. Het is een aanrader om voor de bijeenkomst nog even van de kasteeltuinen te genieten! Halverwege het programma zal er een luxe high-tea worden geserveerd. Na afloop van de bijeenkomst ontvangen de deelnemers het boek ‘Briljante businessmodellen in finance’ van spreker Jeroen Kemperman.

Voor deelname aan de NLE High-tea 2017 worden PE-punten van het NIVRE toegekend.

Kosten voor deelname bedragen E150,00 excl. BTW per persoon (medewerkers van NLE-leden E75,00 excl. BTW). U kunt kosteloos annuleren tot 1 mei 2017.