Goede belangenbehartiging is niet vanzelfsprekend!

In Nederland worden er jaarlijks zo’n 90.000 mensen slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of een andere ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is. Zij lijden daardoor schade die door de aansprakelijke partij vergoed dient te worden. Het goed afhandelen van een letselschadezaak is een vak apart. Specialistische kennis op juridisch, schadetechnisch, financieel en medisch vlak is noodzakelijk. Daarom schakelen de meeste slachtoffers een belangenbehartiger in.

Er bestaan verschillende typen belangenbehartigers. De echte vakspecialisten vindt u bij gespecialiseerde letselschadekantoren. Daar werken experts die op alle noodzakelijke gebieden de kneepjes van het vak beheersen.

Koplopers in kwaliteit

Ook hier geldt, het ene kantoor is het andere niet. Het is belangrijk te kiezen voor een letselschadekantoor dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en integriteitseisen in de branche. Dan komt u uit bij de NLE-kantoren. Deze kantoren zijn aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade, worden jaarlijks door onafhankelijke auditors gecontroleerd en handelen in overeenstemming met de Gedragscode Behandeling Letselschade. De letselschadekantoren die zijn aangesloten bij de NLE behoren tot de beste belangenbehartigers van Nederland. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen, want de dienstverlening van deze kantoren is voor letselschade-slachtoffers vrijwel altijd kosteloos.